volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Business Club

Kampong: ambitieuze club én sterk merk
Kampong Hockey is de grootste hockeyvereniging in Nederland met 3400 leden en heeft een rijke historie van Nederlandse en Europese kampioenschappen. Zowel breedtesport als topsport zijn sterk verbonden met het merk Kampong. Kampong is één van de weinige verenigingen waarvan zowel Heren 1 als Dames 1 in de hoofdklasse spelen. Heren 1 heeft de ambitie jaarlijks de play-offs te bereiken en mee te spelen om het Nederlands Kampioenschap.

De Kampong Hockey Business Club
De kosten voor tophockey worden bij Kampong gedragen door externe inkomsten en sponsoring is hiervan de belangrijkste pijler. Samen met Hoofdsponsor Rabobank werkt Team Sponsoring aan uitbouw van de contacten met het landelijke maar zeker ook het Utrechtse bedrijfsleven. De Business Club groeit en heeft de ambitie om het sportiefste netwerk van Utrecht en omstreken te zijn.

Jaarlijkse activiteiten Business Club
Via een vast jaarlijks programma van ontvangsten bij topwedstrijden, bedrijfsbezoeken, het nieuwjaarsdiner en het afsluitende Jeu de Boules toernooi worden de relaties versterkt. De leden van de Business Club komen bijeen voor gezelligheid, maar ook om hun netwerk uit te breiden. Via de Business Club is het laagdrempelig om contact met elkaar te leggen en eventuele nieuwe zakenrelaties op te bouwen. Met als bindende factor: Kampong Hockey!

Meer informatie?
Heb je interesse om lid te worden van de Business Club van Kampong Hockey?
Uiteraard zijn er ook vele andere vormen van sponsoring mogelijk bij ons. (ook in combinatie met een lidmaatschap van de Business Club).
Vraag vrijblijvend meer informatie aan via [email protected].


Dit zijn onze Business Club leden:Wil je een overzicht zien van al onze sponsoren, kijk dan in ons Sponsorportaal.
 
Powered by LISA