volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Business Club

Kampong: ambitieuze club én sterk merk
Kampong Hockey is de grootste hockeyvereniging in Nederland met 3400 leden en heeft een rijke historie van Nederlandse en Europese kampioenschappen. Zowel breedtesport als topsport zijn sterk verbonden met het merk Kampong. Kampong is één van de zes verenigingen waarvan zowel Heren 1 als Dames 1 in de hoofdklasse spelen. Heren 1 heeft de ambitie jaarlijks de play-offs te bereiken en mee te spelen om het Nederlands Kampioenschap.

De Kampong Hockey Business Club
De kosten voor tophockey worden bij Kampong gedragen door externe inkomsten en sponsoring is hiervan de belangrijkste pijler. Samen met Hoofdsponsor Rabobank werkt Team Sponsoring aan uitbouw van de contacten met het landelijke maar zeker ook het Utrechtse bedrijfsleven. De Business Club groeit en heeft de ambitie om het sportiefste netwerk van Utrecht en omstreken te zijn.

Jaarlijkse activiteiten Business Club
Via een vast jaarlijks programma van ontvangsten bij topwedstrijden, bedrijfsbezoeken, het nieuwjaarsdiner en het afsluitende Instituut Blankestijn Jeu de Boules toernooi worden de relaties versterkt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over sponsoring of de Business Club, mail naar [email protected].
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA