volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Sponsormogelijkheden

Enorm bereik sponsoruitingen
Kampong Hockey heeft meer dan 3.300 leden, 90 seniorenteams, 120 jeugdteams, 51 bedrijfshockeyteams en 30.000 bezoekers uit de regio van andere verenigingen. Ook zijn er nog eens 3.000 andere sporters op het terrein. Deze groepen zijn voor het Utrechtse bedrijfsleven bijzonder interessant.

Sponsoring op maat
Diverse sponsoren en Business Clubleden hebben de weg naar Kampong Hockey al gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer. Team Sponsoring van Kampong Hockey heeft voor ieder bedrijf en voor iedere beurs een passend pakket met presentatiemogelijkheden om onze doelgroepen te bereiken, want iedere sponsor heeft unieke behoeften.

Meer informatie
Heb je interesse in Kampong Hockey's ambitie en wil je meer weten over de presentatiemogelijkheden? Mail ons dan op [email protected] of bel voor een afspraak naar 030 - 2511420.
Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor / logo

De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Wil jij er komend seizoen tiptop uitzien met jouw team en vind je dat daarbij teamkleding niet mag ontbreken? Onze sponsor Your Style op de Voorstraat kan voor jullie de bedrukking verzorgen. Zij bedrukken exclusief het Kampong logo voor jou. Kijk eens op hun website voor een leuke sweater of stoer jack: www.yourstyle.nl.

Jumbo Hockey (voorheen Hockey Republic)
Wil je liever kleding van onze kledingsponsor Reece? Ga dan eens kijken bij Jumbo Hockey Republic, onze andere sponsor: www.jumbohockey.com 

Hoe zit dat met het Kamponglogo op trainingskleding?
We vinden het leuk als jouw team een Kamponglogo op de teamkleding heeft, maar we willen daarbij de afspraken met onze sponsoren respecteren.
Dat betekent dat het niet mogelijk is om een Kamponglogo te laten drukken op kleding van een ander sportmerk dan Reece. 
Kies je voor merkloze kleding, dan is het Kamponglogo geen probleem.
Het Kamponglogo wordt exclusief gedrukt door Your Style; zij hebben het logo in bezit.

Bedrukking van je wedstrijdshirt
Het zelf bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. 
Bijvoorbeeld de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.
Wil je toch als sponsor op het wedstrijdshirt van een team komen te staan? Neem dan contact op met Kampong, we sluiten dan een sponsorovereenkomst met je af, waarbij je dan officieel sponsor wordt van Kampong.

Bedrukking teamkleding met een sponsor
Wil je ook een sponsor op je teamkleding laten drukken? Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen aan [email protected]

Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!

Team Sponsoring is bereikbaar per mail via [email protected] of bel Cindy Fabriek op het hockeykantoor: 030 – 251 14 20
 
Powered by LISA