volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Keepers & Materiaalcommissie


Speciaal voor de keepers op Kampong is er de Kampong Goalie Academie. De Goalie Academie zet zich in voor alle keepers op Kampong: top, breedte, senioren en junioren keepers. 

Coördinator
Pim Fok is coördinator van de Goalie Academie. Hij zorgt voor de communicatie, het samenbrengen van alle keepers op Kampong en het organiseren van evenementen.

Pim is afgelopen 6 jaar fanatiek coördinator van de Jongens D geweest en nog belangrijker, trainer van de E6/E8 keepertjes. Hij wil alle keepers een warme plaats geven binnen Kampong. In samenwerking met Martijn Drijver, David Harte en Jeroen Fetter zorgt hij voor kwalitatief goede en persoonlijke training én een toffe sfeer; "serieus met de bal en grappen & grollen zonder de bal'

Je kunt hem benaderen voor goede ideeën, of als je op je veldtraining te veel als schietschijf wordt gebruikt. Of juist te weinig te doen krijgt.
Ook als je je vader of moeder een keer wil laten ervaren wat keepen is ... dan trekken we die ook gewoon een pak aan!

Contact
Je kunt Pim aanspreken op Kampong of bereiken per e-mail: [email protected]

Keeperstraining
Onder leiding van de keeperstrainers van Martijn Drijver wordt er op woensdag getraind door de Kampong keepers op veld 4.
17u - 18u keepers E6 en E8-tallen
18u - 19u keepers Jongens/meisjes D plus meisjes C
19u - 20u keepers Jongens/meisjes A en B plus jongens C
20u - 21u keepers Senioren


Materiaalcommissie

De Materiaalcommissie is er o.a. voor de keepers maar ook voor de coaches met de teams zonder vaste keeper: Zij zorgen ervoor dat je keepersuitrusting compleet is en goed zit. Is er iets kapot, versleten of past het niet meer, laat het weten aan de Materiaalcommissie:
[email protected]

Een paar tips wanneer je toch echt iets moet gaan doen:
1. De ballen gaan je zeer doen
2. Je legguard en broek sluit niet meer aan
3. Je klompen zijn kleiner geworden dan je gewone schoenen.

Als keeper merk je al snel dat iets niet goed meer is maar als coach zonder vaste keeper moet je hier zelf even op letten. Vraag zo af en toe je keeper of de uitrusting nog OK is. Voor een afspraak mail ons dan even: [email protected].

 
Powered by LISA