volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

G-hockeyAccent op speelplezier

Het doel van G-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aan te leren tijdens de training.  Het accent ligt op spelplezier, vertrouwen en in eigen kunnen. Het accent ligt niet op de beperking. De normale regels en technieken worden, indien nodig, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan concentratie en oog-hand coördinatie. Alles is er op gericht dat de spelers binnen hun mogelijkheden plezier beleven aan de sport. Lees meer in het informatieboekje.

 

Intergratie

Het G-hockey speelt zich af te midden van de Kampong jeugdleden en centraal op alle Kampong hockeyvelden. Integratie staat hoog in het vaandel.

 

Hockey voor iedereen

Hockeytraining voor kinderen vanaf zes jaar, waarbij de verstandelijke beperking van dien aard is, dat zij niet mee kunnen komen binnen een regulier hockeyteam.

 

Training

Deze training wordt gegeven op zaterdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur en woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur.


Verder op deze pagina informatie over:
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA