volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugd


Hockeyen bij Kampong is vooral heel erg leuk. Sportief gedrag staat voorop. Iedereen moet op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen. Voor de een betekent dat topsport, voor de ander maximaal presteren en voor weer een ander gaat het vooral om de gezelligheid en sportiviteit.

Bij Kampong is het niet alleen leuk om te hockeyen, maar het is ook leuk om er te zijn. We verbinden teams van verschillende leeftijden en niveaus met elkaar. Zo zijn spelers van Dames 1 en Heren 1 'buddy' van een jeugdteam, lopen spelers van de jongste jeugd mee in de line-up bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en fluit de oudste jeugd wedstrijden van de jongere jeugd en geeft haar training.
Kampong zijn we samen!

Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld het reserveren van een veld, wil je meer weten over het opleidingsplan of heb je een administratieve vraag? Hieronder hebben we op een rij gezet bij wie je met je vraag terecht kunt. 


Praktische vragen
Veldreserveringen (doordeweekse dagen), materiaal & trainingstijden: 
Technische Ondersteuning
Oefenstof & hulp bij trainingen: 
Technische Ondersteuning
Interne & externe opleidingen: 
Manager Opleidingen

Beleidsmatige vragen
Topjeugd Academie: 
Technisch Manager Topjeugd

Administratieve vragen
Competitie-indeling & wedstrijdprogramma: Wedstrijdsecretariaat (Jeugd of Senioren)
Contributie, inloggegevens, NAW en lidmaatschap: 
Ledenadministratie
Uitbetaling vergoedingen: 
Personeelszaken

Aanmelden
Lid worden? Vul hier het online aanmeldingsformulier in. Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen een wachtlijst is.


Jeugdbeleid
Een korte toelichting op het jeugdbeleid van Kampong is te lezen op de pagina van de Technische Staf Kampong. Het gehele jeugdbeleid voor zowel top- als breedtejeugd is voor leden beschikbaar achter de inlog. Ga via Club naar Documenten en kies vervolgens voor Informatie voor leden. Hier zijn beide documenten te downloaden. 

Jeugdcommissie
De hoofdtaak van de jeugdcommissie is het uitvoeren van het mede door hen opgestelde jeugdbeleid voor breedte- en topsport. Wij zetten ons in om álle jeugdleden met volle inzet en plezier te laten sporten. Met het Kampong Jeugdbeleidsplan als basis informeren, begeleiden en enthousiasmeren wij kinderen en hun ouders. Gezond sporten in een veilige omgeving.
Op de vrijwilligers pagina lees je meer over het werk van de jeugdcommissie.

Jeugd Team Commissie (JTC)
Kampong JTC verbindt de Technische Staf Kampong en de jeugdteams. Wij communiceren de trainings- en coachingsinformatie van de technische staf naar de begeleiders, spelers en ouders. Problemen, knelpunten, ideeën en kansen die we signaleren in de dagelijkse praktijk op en rond het veld, koppelen we weer terug naar de technische staf, commissies en bestuur. JTC zorgt voor een veilige en sportief uitdagende sfeer rond het jeugdhockey!

Contact
Voor vragen of informatie kun je per mail terecht bij de jeugdcommissie via: [email protected]
Een overzicht van de coördinatoren vind je op de pagina Commissies bij Jeugd Team Commissie. 

 
Powered by LISA