volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Pers en Kampong

Kampong Hockey wil journalisten graag faciliteren bij het werk voor, na en tijdens de wedstrijden. Om een plek op de perstribune te garanderen is aanmelden een vereiste. Dit geldt ook voor fotografen die binnen de boarding willen fotograferen. Aanmelden kan via: [email protected].

WERKPLEK
Op de Rabotribune zijn stroomplekken speciaal voor de pers aangebracht en in en rond het clubhuis is er gratis wifi en zonodig kan er werkruimte worden geregeld. 

BEELDMATERIAAL
Hier zijn actiefoto's van Heren 1 te vinden. Deze zijn zonder kosten te gebruiken voor journalistieke doeleinden, mits fotograaf Steven van Battum vermeld wordt.
Voor bewegend beeld van Kampong Hockey is Youtube.com/kamponghockeyTV de beste bron. Of ga voor de samenvattingen van de Heren 1 en Dames 1 wedstrijden en interviews naar HoofdklasseTV

CONTACT
Voor alle mediaverzoeken zoals interviewverzoeken, toestemming om te filmen op Sportpark Maarschalkerweerd en accreditaties om binnen de hekken te fotograferen, kun je je melden via [email protected] of bij spoed via het telefoonnummer 06 - 22 45 94 28. 

 
Powered by LISA