volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Pers op Kampong

Kampong wil journalisten graag faciliteren bij het werk voor, na en tijdens de wedstrijden. Om een plek op de perstribune te garanderen en eventueel een parkeerplek, is aanmelden een vereiste. Dit geldt ook voor fotografen die binnen de boarding willen fotograferen. Aanmelden kan via: [email protected]

WERKPLEK
Behalve parkeergelegenheid kun je ook aangeven of je tijdens of na een wedstrijd van een werkplek met stroom, wifi etc gebruik wil maken. Om en rond het clubhuis is er gratis wifi en zonodig kan er werkruimte worden geregeld.

BEELDMATERIAAL
Via https://www.flickr.com/photos/kamponghockey zijn actiefoto's van Heren 1 te vinden. Deze zijn zonder kosten te gebruiken voor journalistieke doeleinden, mits fotograaf Maurice de Wert vermeld wordt. 
Voor bewegend beeld van Kampong Hockey is Youtube.com/kamponghockeyTV de beste bron.

CONTACT
Voor alle mediaverzoeken zoals interviewverzoeken, toestemming om te filmen op Sportpark Maarschalkerweerd en accreditaties om binnen de hekken te fotograferen, kun je je melden via [email protected].
Wanneer de deadline nadert, kan dit via 06 1431 8157

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA