volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugdbeleid

De Techische Staf Kampong organiseert alle trainingen en opleidingen binnen Kampong. Hierbij volgen ze de uitgangspunten zoals die in het Jeugdbeleid zijn vastgelegd.

Ontwikkeling van spelers
Of het nu om de topteams of de breedteteams gaat, de rode draad in de jeugdopleiding is de ontwikkeling van spelers op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak. Winnen is het doel van een wedstrijd, maar niet het belangrijkste doel van de trainer en coach.
Trainingen en coaching worden afgestemd op het niveau van spelers en teams, zodat elke jeugdspeler die aandacht krijgt die past bij zijn of haar hockeytalent en ambitie.

Veilige en stimulerende omgeving
De Technische Staf Kampong streeft ernaar dat alle jeugdspelers zich in een veilige en stimulerende omgeving kunnen ontwikkelen, en uiteindelijk gaan sporten op het voor hen hoogst haalbare niveau.

Topjeugdbeleid
In november 2017 is een update van het topjeugdbeleid gedaan. In dit beleidsplan zijn de volgende onderwerpen uitgewerkt:

     •    Selectiebeleid en teamindelingen        
     •    Doorstroombeleid en (uit)lenen van spelers
     •    Instroombeleid
     •    Procedure doorstroom A1 naar H1/D1
     •    Beleid omtrent trainers en coaches
     •    Professioneel handelen van trainers en coaches
     •    Samenwerkingsafspraken
 
Wil je meer weten?
Achter de inlog kun je het jeugdbeleid downloaden. Ga via Club naar Documenten en kies vervolgens voor Informatie voor leden. Hier is het jeugdbeleid (zowel top- als breedtejeugd te downloaden).

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA