volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Accommodatie SV Kampong Hockey

SV Kampong Hockey beschikt op het sportcomplex aan de Laan van Maarschalkerweerd over negen hockeyvelden. Vijf watervelden, één semi-waterveld en drie zandvelden.

Drie velden voor Nationaal Hockey Centrum
In 2011 is in samenwerking met de KNHB en de gemeente Utrecht een uitbreiding met drie watervelden gerealiseerd voor het Nationaal Hockey Centrum (NHC). Deze drie watervelden worden voor een groot gedeelte van de week overdag  gebruikt voor de trainingen van de nationale teams. Daarbuiten maken de teams van Kampong Hockey er voor training en competitie gebruik van.

Informatie over gebruik en huur van de velden
Klik hier voor informatie over het gebruik en de huur van de velden. Voor overige vragen of opmerkingen over het (onderhoud van het) sportcomplex graag mailen naar de verenigingsmanager, [email protected]. Onder Contact staan een routebeschrijving en een plattegrond.
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA