volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Horeca

HORECA
Gastheren Simon de la Parra en Lukas Besseling van Nummer 14, de horeca in het Clubhuis, proberen zoveel mogelijk aan alle horeca wensen te voldoen. Kok Frank Rosenberg is al 20 jaar werkzaam op Kampong en maakt de lekkerste gerechten klaar.

De kaart en reserveren
Bij Nummer 14 kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner. Je kunt bij hen ook een ruimte reserveren voor bijvoorbeeld een vergadering of bijeenkomst. Vraag ernaar bij de bar, of kijk op hun website: nummerveertien.com

Reserveren:
030 - 20 0 60 14

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
08:30 - 00:00 uur

Zaterdag
07:30 - 20:00 uur

Zondag
08:00 - 21:00 uurGEZOND CLUBHUIS
We vinden het belangrijk dat het aanbod van eten en drinken en de uitstraling in het clubhuis (en in onze automaten) gezonder is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en bezoekers. 

Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. 

Ons clubhuis heeft de volgende basis:

-Het clubhuis biedt in elke productgroep minstens één betere keuze aan.
Binnen de verschillende aangeboden productgroepen (zoals dranken, brood, snacks etc.) biedt het clubhuis minstens één betere keuze aan. Dit geldt voor het uitgestalde aanbod én voor het aanbod in de automaten. 
Betere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum. 

-Op de opvallende plaatsen liggen betere keuzes
Het clubhuis hanteert drie uitstralingspunten:
1.Op de opvallende plaatsen bij het uitgestalde aanbod staan alleen betere keuzes;
2.Op de opvallende plaatsen in de automaten staan alleen betere keuzes;
3.Als je eten of drinken aanbiedt bij de kassa, staan daar alleen betere keuzes.  

-Het clubhuis stimuleert water drinken
In ons clubhuis is water altijd beschikbaar, zowel bij het uitgestalde aanbod als in de automaten. We bieden een watertappunt, of flesjes water.

Onze ambitie:
Wij hebben de ambitie om de sportieve omgeving waar onze leden en bezoekers zich in bevinden, een omgeving te laten zijn met een gezonde uitstraling die gezonder gedrag stimuleert. 
SV Kampong heeft de ambitie om structureel een "Bronzen Sportkantine" te zijn:
- Het uitgestalde aanbod en het aanbod in de automaten bestaat voor minimaal 80 procent uit betere keuzes;
- We bieden groente en fruit aan;
- De aankleding van het clubhuis verleidt tot een betere keuze.

SV Kampong werkt structureel aan een Gezondere Sportkantine 
Het beleid laat duidelijk zien hoe de organisatie er ook op de lange termijn voor zorgt dat de kantine gezond blijft. 

Tevens is het één van de speerpunten in het contract met onze horecapartner, dat deze actief hierop let en het personeel hierop aanstuurt. Met hen hebben wij afgesproken dat we ieder jaar in januari het aanbod in kaart brengen met de Kantinescan van het Voedingscentrum. 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA