volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Fysiotherapie


Gratis inloopspreekuur Medicort fysiotherapie op Kampong voor alle leden!

Terug van weggeweest: het gratis fysiotherapie inloopspreekuur voor alle leden van SV Kampong bij Medicort. Nu het veldseizoen weer gestart is, ben je maandag t/m donderdag van harte welkom van 18:00 - 19:00 uur. Op maandag en woensdag is het spreekuur speciaal voor de jeugd, op dinsdag en donderdag is iedereen welkom!

Je mag natuurlijk ook bellen voor een afspraak: 088 - 7080800 of kijk opde website van Fysioholland.

Advies
Ben je in het weekend geblesseerd geraakt? Kom dan even langs op een inloopspreekuur. Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. De fysiotherapeut onderzoekt de blessure en geeft advies over het vervolgtraject en eventuele dekking onder je zorgverzekering.

Voor iedereen
Ook voor vragen of advies over bewegen kun je bij ons terecht. Het inloopspreekuur is voor ALLE sporters van SV Kampong: recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud!

Medicort
Medicort is specialist in fysiotherapie ten behoeve van sport en orthopedische revalidatie. Het team van therapeuten heeft ervaring in verschillende sporten en lichaamsonderdelen (enkel, knie, heup, rug etc.). Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). Bij een TMS kunnen sporters die op topniveau sporten terecht voor diagnose, behandeling en begeleiding. 

Onze praktijk in het clubhuis van S.V. Kampong is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur om elke sporter terug te krijgen op het oorspronkelijk niveau of hoger. Ook voor sportperformance kun je bij Medicort terecht, onze specialisten meten en analyseren voor jou prestaties en gaan samen met jou aan de slag om deze te verbeteren. 

Ben je fit maar wil je fitter worden? Dan kan je je laten adviseren door een van onze strength & conditioning fysiotherapeuten of schrijf je in voor de bootcamp die plaatsvindt op Kampong. 

Neem gerust contact op met onze praktijk in het clubhuis van Kampong voor behandeling of advies.
 
Powered by LISA