volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Lidmaatschap & Contributie

Aanmelden
Lid worden? Of vrijwilliger worden? Vul hier het online aanmeldingsformulier in. Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen een wachtlist is.Contributie
Contributie betaal je door middel van een automatische incasso. Je machtigt Kampong Hockey om contributie te incasseren zolang het lidmaatschap voortduurt en éénmalig voor het entreegeld (zie artikel 5 van het contributiereglement).

De contributie wordt via automatische incasso in twee gelijke termijnen, aan het begin van de 1e helft en 2e helft van het seizoen van het verenigingsjaar automatisch afgeschreven.
Klik hier voor het:
Formulier doorlopende machtiging SV Kampong Hockey.pdf

Als niet via automatische incasso, maar liever wilt betalen per factuur, dan betaal je € 15,00 administratiekosten en zul je het contributiebedrag in één termijn dienen te betalen.

Lees hier alles over contributie.....

Zaalhockey
Voor de zaalhockeycompetitie wordt apart contributie geïnd.

Kledingtoeslag
In de Algemene Leden Vergadering van 4 juli 2018 is vastgesteld dat de jaarlijkse bijdrage € 10,00 per lid gaat bedragen voor de wedstrijdshirts. Deze bijdrage wordt geïnd bij de eerste helft van de contributie.Opzeggen
Als je wilt stoppen met hockeyen dien je dat uiterlijk voor 15 mei te doen per e-mail aan de ledenadministratie [email protected]. Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na 1 maand geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met het hockeykantoor: 030-251 1420.

Te late opzegging heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd zal zijn. Daarom adviseren wij de opzegdatum strikt te volgen.

Met ingang van seizoen 2018-2019 geldt de volgende regel:
Speel je in de selectie of A-jeugd en weet je nog niet zeker of je volgend seizoen wilt blijven hockeyen bij Kampong? Vraag dan vóór 15 mei uitstel van opzegging aan bij de ledenadministratie: l[email protected].


In de berichten hieronder vind je meer informatie over onder andere je lidmaatschap, de contributie en het aannamebeleid.

Is je vraag niet beantwoord?
Of wil je je lidmaatschap beëindigen?

Stuur dan een mail naar Ginny Hoogendoorn van de ledenadministratie: [email protected]

Bankrekeningnummer:
NL87RABO0369289420 t.n.v. SV Kampong Hockey

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA