volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Lidmaatschap & Contributie

Aanmelden
Lid worden? Of vrijwilliger worden? Vul hier het online aanmeldingsformulier in. Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen een wachtlijst is.Contributie
Contributie betaal je door middel van een automatische incasso. Je machtigt Kampong Hockey om contributie te incasseren zolang het lidmaatschap voortduurt en éénmalig voor het entreegeld (zie artikel 5 van het contributiereglement).

De contributie wordt via automatische incasso in twee gelijke termijnen, aan het begin van de 1e helft en 2e helft van het seizoen van het verenigingsjaar automatisch afgeschreven.
Klik hier voor het:
Formulier doorlopende machtiging SV Kampong Hockey.pdf

Als niet via automatische incasso, maar liever wilt betalen per factuur, dan betaal je € 15,00 administratiekosten en zul je het contributiebedrag in één termijn dienen te betalen.

Hoogte van de contributie
We kennen bij Kampong veel verschillende lidmaatschapsvormen, dus afhankelijk van de hockeyvorm die je kiest, zie je in het schema wat de hoogte is van de contributie die op jou van toepassing is: contributieschema.

Zaalhockey
Voor de zaalhockeycompetitie wordt apart contributie geïnd.

Kledingtoeslag
In de Algemene Leden Vergadering van 4 juli 2018 is vastgesteld dat de jaarlijkse bijdrage € 10,00 per lid gaat bedragen voor de wedstrijdshirts. Deze bijdrage wordt geïnd bij de eerste helft van de contributie.Opzeggen
Als je wilt stoppen met hockeyen dien je dat uiterlijk voor 15 mei te doen per e-mail aan de ledenadministratie. Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na 1 week geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met het hockeykantoor: 030-251 1420.

Te late opzegging heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd zal zijn. Daarom adviseren wij de opzegdatum strikt te volgen.

Uitstel aanvragen?
Met ingang van seizoen 2018-2019 geldt de volgende regel:
Speel je in de A-jeugd of in een Jong Senioren Heren of Dames team en weet je nog niet zeker of je volgend seizoen wilt blijven hockeyen bij Kampong? Vraag dan vóór 15 mei uitstel van opzegging aan bij de ledenadministratie.

Lever je wedstrijdshirt in 
Als je stopt met hockeyen, dien je ook je wedstrijdshirt weer in te leveren. 
Dit shirt is namelijk een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey.
Lever ná je laatste wedstrijd en in ieder geval vóór 1 juli je shirt in!

Hoe lever je je shirt in?
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko die boven op de vide voor het hockeykantoor staat.

Aannamebeleid voor Jeugdleden
Ieder jaar is de toestroom van nieuwe leden bij de jeugdafdeling van SV Kampong Hockey groter dan het aantal plaatsen dat er direct beschikbaar is. Dit betekent dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen die zich gedurende het jaar aanmeldt in augustus lid kan worden. Daarom hanteren we het volgende aannamebeleid:  Aannamebeleid voor de jeugd.

Is je vraag niet beantwoord?
Of wil je je lidmaatschap beëindigen?

Stuur dan een mail naar Ginny Hoogendoorn van de ledenadministratie: [email protected]

Bankrekeningnummer:
NL87RABO0369289420 t.n.v. SV Kampong Hockey

Aanmelding en Plaatsing
Wil jij op Kampong komen hockeyen in een niet-selectieteam? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Aanmelden met meerderen tegelijk? Neem dan apart contact op met de Seniorencommissie
Kijk in onze "vacaturebank”: http://bit.ly/Vacatures-Senioren bij welke teams er concreet ruimte is voor nieuwe spelers. Neem direct contact op met een team of mail de seniorencommissie ([email protected]) met een kort stukje over jezelf en je hockeyervaring (plaats in het veld, leeftijd en dergelijke) zodat het team in kan schatten of er mogelijk een goede match is. De aanvoerder neemt vervolgens contact met je op, bijvoorbeeld om eens kennis te maken (en mee te trainen).

De periodes met de meeste kans op een plaats bij een team zijn van medio mei tot begin september en gedurende de winterstop.

Speelgerechtigheid
Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en geen wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van competitiewedstrijden mag in deze periode niet. Dus zorg dat je je inschrijft als je bij ons wilt hockeyen!
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA