volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Algemene LedenVergadering (ALV)

Categorie: Algemeen
Datum : wo 30 20:00 - 22:30
Locatie: Clubhuis
Op woensdag 30 januari vindt de eerste Algemene Ledenvergadering van 2019 plaats. Tijdens deze ALV wordt o.a. het jaarverslag van verenigingsjaar 2017-2018 besproken en zaken die betrekking hebben op ons clubhuis en de accommodatie. Verder staat er een voorgenomen bestuurswisseling op de agenda; Arthur Willems is voornemens zijn functie als Secretaris over te dragen aan Sandra van Loon-Vercauteren. Echter wordt er ook het voorstel gedaan tot uitbreiding van het Bestuur met een 7e lid, waarbij Arthur als Vicevoorzitter aan zal blijven.

De stukken voor deze vergadering zullen nog worden opgemaakt en zodra ze gereed zijn, achter de inlog op de website geplaatst worden, zodat alle leden van Kampong Hockey ze kunnen inzien.

Meepraten over de toekomst van Kampong Hockey? Dat doe je op de ALV!
We verwelkomen je graag.

Datum: woensdag 30 januari
Locatie: Clubhuis
Starttijd: 20:00
Powered by LISA