volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

FIH Pro League NED-ARGENTINIË (Dames)

Categorie: Toernooi
Datum : do 20 19:30 - 21:00
Locatie: Veld 1 Klapperboom
Er heeft een wijziging plaatsgevonden in het programma van de Pro League en dat heeft direct gevolgen voor de wedstrijden die bij ons op Kampong gespeeld gaan worden. Het Pakistaanse herenteam zit namelijk niet meer in de competitie en dat betekent dat Argentinië naar Kampong komt, zowel bij de Dames als bij de Heren:

•  Woensdag 10 april - 19:00 uur  Nederland – China   Dames
•  Woensdag 19 juni- 19:30 uur  Nederland – Argentinië   Heren
•  Donderdag 20 juni- 19:30 uur  Nederland - Argentinië   Dames

Mocht je al tickets gekocht hebben, neem dan alsjeblieft contact op met de FIH; Kampong heeft geen informatie over de kaartverkoop.

De Pro League is de nieuwe landencompetitie waaraan bij de mannen acht en bij de vrouwen negen teams deelnemen. Zij spelen tussen januari en eind juni 7 respectievelijk 8 uit- en thuiswedstrijden. De Oranjeteams spelen behalve in Utrecht ook in Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven en Amstelveen, waar eind juni ook de Final Four plaatsvindt.

Deelnemende teams:
Mannen: Spanje, België, Groot-Brittannië, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Australië, Duitsland en Nederland.
Vrouwen: Argentinië, België, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Australië, China, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland.

Het Nederlands elftal (mannen én vrouwen) komt in actie bij ons op Kampong op de Klapperboom en kaarten voor deze wedstrijden kun je kopen via https://fihproleague.nl

Ben jij erbij om onze Oranjemannen en Oranjevrouwen aan te moedigen? 
Koop dan nu tickets!
Lees het hier ook
Powered by LISA