volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Heren 1 verdient geld voor de clubkas

Nieuwsafbeelding
Heren 1 heeft de Herfstcompetitie, die gespeeld wordt zonder de internationals die nu het WK in India spelen, afgesloten met een derde plek na winst op HGC (4-8). Daarmee verdienden ze een bedrag van €2.000 dat volgens de reglementen ten goede moet komen aan de club. Zodra het doel bekend is laten we dat natuurlijk weten. In ieder geval een prijs om mee thuis te komen. Heren, proficiat en (blauw)hartelijk dank!

Vanaf volgende week gaat voor de topteams het zaalseizoen van start. Daarover later meer.

 
Reacties
Annette van Galen
3-12-2018 | Gefeliciteerd. Misschien kan het geld besteed worden aan belijning voor de 8-tallen op de nieuwe velden :-) ?
Willem Cornelis
3-12-2018 | Het was een leuke verfrissende wedstrijd met leuke staaltjes hockey.coach en spelers gefeliciteerd!!!
Arnaud Naeff
2-12-2018 | Verfrissend hockey van een jong team aangevuld met 2 heren uit het tweede. Deze wedstrijden bewezen het nut van deze mini-competitie.

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA