volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Vier Kampongers naar Pro League

Nieuwsafbeelding
De bondscoach heeft vier Dames 1 speelsters geselecteerd voor de Pro League 2019: keepster Alexandra Heerbaart, Margot Zuidhof, Malou Pheninckx en Renée van Laarhoven. Zij behoren tot de 32 internationals die komend jaar de wereld gaan veroveren. Dames, van harte gefeliciteerd!

Pro League
In dit nieuwe toernooi spelen de beste hockeylanden een uit- en thuiswedstrijd tegen elkaar, afgesloten met een finale. Zo speelt Oranje eind januari tegen Nieuw Zeeland en Australië. Een van de thuiswedstrijden wordt op het hoofdveld van Kampong gespeeld: 10 april tegen China. Voor de speelsters betekent de Pro League dat ze gaan spelen op alle continenten. Zwaar, maar wel heel cool!

De Pro League is de opvolger van de Champions Trophy waarvan Nederland de laatste editie wist te winnen. Ook de heren gaan Pro League spelen, maar de definitieve selectie wordt pas bekend gemaakt na het WK in India dat nu gespeeld wordt.
 
Reacties
Berri van Manen
8-12-2018 | 💙💙💙💙Goes🧡🧡🧡🧡
Arnaud Naeff
6-12-2018 | Top Toppers ! Gelukgewenst en geniet er van !

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA