volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Wie wordt Kampong Sporter 2018?

Nieuwsafbeelding
Kampongers Alexandra Heerbaart (links), Usman Malik (midden) en Malou Pheninckx (rechts) zijn dit jaar genomineerd voor de prestigieuze jaarlijkse verkiezing tot Sportman of Sportvrouw van omnivereniging S.V. Kampong. De winnaar wordt op 13 januari 2019 tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in het Clubhuis bekend gemaakt. 
De motivatie achter de nominaties (in alfabetische volgorde) is:

Alexandra Heerbaart
De vaste sluitpost op de Klapperboom is een niet meer weg te denken naam in het Oranje Zaalteam. Tijdens het WK in Berlijn werd ze uitgeroepen tot de beste keepster van het toernooi, met maar liefst 16 reddingen in de finale tegen Duitsland. Oranje won daar zilver. Diezelfde medaille sleepte Oranje ook in de wacht tijdens het EK in Praag. 
De 24-jarige in België geboren ‘Lexie’ verruilde in 2012 Antwerpen voor Kampong om met haar passie voor het keepersvak te groeien naar ongekende hoogten….

Usman Malik
De reeds lange tijd in Nederland wonende Pakistaan Usman Malik is van groot belang voor het 1e Herenteam van Cricket. Met zijn energie en enthousiasme is hij in staat om het hele team mee te nemen in zijn drive om te winnen. Met 600 runs en 44 wickets kunnen we rustig spreken over topprestaties in het hoofdklasse cricket.

Malou Pheninckx 
De 27-jarige aanvoerster van Dames 1 Hockey heeft inmiddels 62 interlands op haar naam staan en werd in 2018 Wereldkampioen met Oranje in Londen, waar ze in de finale scoorde. De ‘Klappergirl’ neemt haar team regelmatig op sleeptouw als er echt gebikkeld moet worden tijdens de competitiewedstrijden voor Kampong.

Deze genomineerden werden gekozen uit een ‘longlist’ van Kampongers, die wij niet ongenoemd willen laten. Lars Balk, Björn Kellerman, Willeke Kemp, Robbert Kemperman, Renée van Laarhoven, Sanne Quarles van Ufford, Victor Verpalen en Sander de Wijn completeren de lijst door hun bijzondere prestaties op de velden van Kampong.

De verkiezing van Sportman/Sportvrouw wordt al 31 jaar georganiseerd door de Commissie Sportman/Sportvrouw van Kampong. Deze onafhankelijke commissie bestaat thans uit 23 betrokken leden uit de verschillende takken van sport op Kampong. 
Om in aanmerking te komen voor deze jaarlijkse verkiezing, moet de sporter voor Kampong een (inter)nationaal of lokaal belangrijke prestatie hebben verricht. Teams komen niet in aanmerking.

De winnaar Sportman of Sportvrouw ontvangt een prijs van 500 euro. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Groenland Counsel
De prijzen voor de andere genomineerden worden beschikbaar gesteld door Bas Makelaars, Sleper Schilderwerken en Eerlijk met Recht
Wij zijn deze sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdragen, zonder hen waren de prijzen voor Sportman/vrouw van Kampong niet mogelijk geweest.

 
Reacties
Berri van Manen
13-12-2018 | Allemaal mooie nominaties Waar het 💙 op de juiste plaats zit Alleen er zijn er maar 3 over “Wie-van-de-Drie” 💙💙💙

Powered by LISA