volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Toptoernooien jeugd in de Kamponghal

Nieuwsafbeelding
Vandaag was het weer een gezellige drukte in de Kamponghal tijdens het jaarlijkse Kampong Indoor Top Toernooi D-jeugd. In de ochtend speelde de meisjes en de middag de jongens. HDM MD1 heeft een mooie beker mee naar huis genomen en won de finale van Victoria. Kampong MD1 werd 3e. Alexandra en Kiki reikte de prijzen uit aan de winnaars. Er waren ook individuele prijzen te winnen. 

In de middag was het tijd voor de jongens. De finale werd gespeeld tussen Gooische en Hurley. Gooische JD1 ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor. kampong JD1 werd 4e. Floris de Ridder reikte de prijzen uit aan de winnaars en ging ook met hen op de foto.

Veel dank aan de ouders die dit toptoernooi geweldig goed hebben georganiseerd!

Donderdag kwamen de meisjes A en B in actie in de Kampong hal. MB1 werd 1e van het B toernooi. Het AB team werd 3e. Op donderdagavond speelde MA1 met Houten D1 en Weesp D1 en Amsterdam A1 een avondtoernooi. MA van Amsterdam ging met de beker naar huis. Kampong MA1 werd 3e. 

Woensdag wonnen meisjes C1 en jongens C1 het Kampong Indoor Toptoernooi. Het was een super toernooi met een geweldige organisatie waarvoor veel dank! Bjorn Kellerman heeft de prijzen uitgereikt aan beide Kampong teams. MC won de finale met 7-1 van Den Bosch en JC won de finale met 3-2 van Hurley.  
Reacties
Arnaud Naeff
7-1-2019 | Kiki en Alexandra passen helemaal bij die gloriërende meisjes !
Barbara Burgering-van der Vijver
6-1-2019 | Ha Thijs, goed idee. Neem maar even contact met me op want dit ondersteunen we graag! [email protected]
Thijs Dekker
6-1-2019 | Prachtig zijn er ouders die met mij volgend jaar een groot breedte sport toernooi voor de lagere teams willen organiseren.
Arnaud Naeff
5-1-2019 | Helaas te laat / niet bekend met al deze toernooien. Maar publiciteit zou goed zijn ! Bij de D jongens was het goed toeven.
Arnaud Naeff
3-1-2019 | Wat een feest ! Gelukkig dat jullie deze Kampong traditie voortzetten: bij het zaalhockey beter zijn !

Powered by LISA