volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Update: Nieuw Digitaal Wedstrijdformulier

Nieuwsafbeelding
Afgelopen weekend is het nieuwe digitaal wedstrijdformulier (DWF) ingevoerd en helaas ging dat soms niet overal helemaal zonder slag of stoot. Er wordt hard gewerkt om alles wat niet goed werkte aan te passen, zodat de KNHB en LISA (de bouwer van de hockeyApp ) jullie zo snel mogelijk een goed werkend DWF kunnen voorschotelen.

Het nieuwe DWF bevat dezelfde informatie als voorheen. Je vindt 'm in de KampongApp in het menu bij "Meer" en daar vul je 'm direct in als scheidsrechter of begeleiding (coach/manager). 
Via onze website, of via https://dwf.hockeyweerelt.nl) log je in met je lidnummer + wachtwoord.

Wat is er veranderd:

•  Codes
Er bestaan drie DWF-Codes per wedstrijd:. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). Deze codes kun je vinden in de KampongApp bij de wedstrijddetails in je timeline. Daar staat ook de code voor de arbitrage. De code van de tegenstander heeft de tegenstander zelf.
De DWF-Codes zijn alleen zichtbaar voor de ondersteuning en de arbitrage. Bij senioren-teams kunnen alle spelers de code zien.

•  Herinneringen
De herinneringen voor het afronden van het DWF worden per e-mail verstuurd en niet meer per SMS.

•  Design
Het overzicht van de status van het DWF in LISA wijzigt qua uiterlijk. 
 
Lees alles over het DWF en hoe je 'm invult op:
https://www.knhb.nl/nieuws/nieuw-digitaal-wedstrijdformulier-dwf

Toch nog problemen of werkt het nog te traag?
Op dit moment vragen de KNHB en LISA  de coaches om het na de wedstrijd nogmaals te proberen. Mocht het dan ook niet lukken, dan verzoeken ze de coaches de spelers na de wedstrijd in te voeren in het opmerkingenveld zodat ze wel worden ontvangen. Het is wel aan te raden voor aanvang van de wedstrijd de scheidsrechter op de hoogte te brengen. Dat is helaas niet ideaal is, maar voor de korte termijn wel een oplossing. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het tonen van de spelers op de juiste wijze.
 
Powered by LISA