volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Vanavond ALV. Kom je ook?

Nieuwsafbeelding
Op woensdag 30 januari vindt de eerste Algemene Ledenvergadering van 2019 plaats. Tijdens deze ALV wordt o.a. het jaarverslag van verenigingsjaar 2017-2018 besproken en zaken die betrekking hebben op ons clubhuis en de accommodatie. Verder staat er een voorgenomen bestuurswisseling op de agenda; Arthur Willems is voornemens zijn functie als Secretaris over te dragen aan Sandra van Loon-Vercauteren. Echter wordt er ook het voorstel gedaan tot uitbreiding van het Bestuur met een 7e lid, waarbij Arthur als Vicevoorzitter aan zal blijven.

De stukken voor deze vergadering zijn achter de inlog op de website geplaatst , zodat alle leden van Kampong Hockey ze kunnen inzien.

Meepraten over de toekomst van Kampong Hockey? Dat doe je op de ALV!
We verwelkomen je graag.

Datum: woensdag 30 januari
Locatie: Clubhuis
Starttijd: 20:00

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA