volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kom Bitje happen op 9 maart

Nieuwsafbeelding
Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Zij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en zij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in jouw bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is die personalised naar jouw smaak.

Ze bieden bitjes aan voor de prijs van €30,00 voor de jongste jeugd tot 7 jaar,  voor €40,00 tot 14 jaar en voor €50,00 vanaf 14 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!

Bitjehappen staat op 9 maart van 13:00 - 16:00 uur in het clubhuis om op maat gemaakte bitjes aan te meten. Je kunt daar happen voor jouw bitje. Loop langs de stand of meld je van tevoren alvast aan, dan ben je sneller aan de beurt.

Meer informatie en aanmelden? Ga naar: https://www.bitjehappen.nl/hapdag/kampong-2/

 
Powered by LISA