volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Weer het veld op? Bandjes en hoezen inleveren.....

Nieuwsafbeelding

De laatste zaalwedstrijden zitten er bijna op en wat ga je nu doen met de zaalbandjes en de hoezen van de legguards? Belangrijk is dat je ervoor zorgt als keeper of coach dat er op het veld alleen met veldbandjes gespeeld gaat worden, want de zaalbandjes slijten namelijk erg snel op het veld. De hoezen mogen ook weer ingeleverd, want die hebben alleen nut in de zaal en niet op het veld.

Vaste keepers houden de bandjes en legguardshoezen en zorgen dat ze deze volgend jaar weer kunnen gebruiken. Teams zonder een vaste keeper doen de zaalbandjes in een zakje en leveren deze samen met legguardshoezen in bij de materiaal commissie op de woensdag avond van 19.30 tot 20.30.
Hierdoor kunnen we ze volgend jaar weer goed inzetten.

Groet,

van de Materiaalcommissie

 
Powered by LISA