volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

UPDATE: Te voorbarig bericht weghalen fietsenrekken

Nieuwsafbeelding
Deze week is er via de website en de app aan jullie een – naar nu blijkt voorbarige - mededeling gedaan over het weghalen van de fietsenrekken tussen ons clubhuis en veld 7.
 
Een diepgewortelde wens -  van de Federatie en de Kampong-verenigingen - is het creëren van een open ontmoetingsplein voor al onze leden op deze plek. Daar moet uiteindelijk ruimte voor ontstaan.
 
Na overleg met de Federatie is de conclusie dat de beslissing om de fietsenrekken weg te halen te vroeg is genomen. Het ‘pleinplan’ en het alternatief voor de te parkeren fietsen is nu nog te weinig definitief. Voor nu is daarom besloten dat de oude situatie zo snel als mogelijk zal worden teruggebracht. De fietsenrekken worden de komende weken dus teruggeplaatst. Over de verdere vorderingen van de inrichting rondom ons clubhuis worden jullie de komende periode verder geïnformeerd.

Uiteraard blijft wel onze wens van kracht om fietsen niet lukraak overal maar op het terrein tegen de hekken van de velden te zetten, maar deze gewoon netjes in de fietsenrekken te plaatsen.
Als je je fiets geparkeerd hebt, loop je daarna naar het veld waar je je training hebt of je wedstrijd speelt. 

Je fiets kun je dus kwijt in de rekken  voor de ingang van het clubhuis, langs veld 7, 8 en 9.

Wij rekenen op jullie medewerking;-)

 
Powered by LISA