volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Een nieuwe 'Van de Voorzitter'...

Nieuwsafbeelding
Met het voorjaar en de Hockey Pro League-wedstrijden op Kampong in zicht, de zaalcompetitie en de herstart van de veldcompetitie achter ons, een nieuwe ‘Van de Voorzitter.’

De vernieuwde Kamponghal XXL, met meer velden, meer ruimte, eigen tribunes en een prachtige entree via de Jeu de Boules-velden, heeft onze vereniging veel gebracht het afgelopen zaalseizoen. Mooi te zien hoe een initiatief van een aantal jaren geleden vanuit onze jeugdcommissie zo’n vlucht heeft genomen en zo succesvol is en blijft. De Kamponghal valt inmiddels niet meer weg te denken bij Kampong Hockey. Natuurlijk hoort hier een groot woord van dank aan Team Zaal en aan alle andere vrijwilligers, de bouwploeg en de individuele leden of ouders, die de zaal op- en afgebouwd hebben.
De zo goed uitgekiende strategie rond ons nieuwe veld 4 zorgde dat we konden op- en afbouwen  zonder schade en zonder uitstel van competitiewedstrijden. Wij zijn op dat onderdeel veel dank verschuldigd aan Mathijs van Houweninge, die ons weer (hopelijk net zo succesvol) ondersteunt bij de vervanging van de velden 5 en 6 deze zomer.

Ook leuk en belangrijk te melden is dat het Arnaud Naeff Fonds nieuw bloed heeft gekregen in de personen van Petra Vos en Frederique van Maldegem. Samen met  de onvermoeibare Mariëlle Hoogendoorn en Machteld Derks bruisen zij van ideeën om het doel van het fonds (‘een plezierige tijd op Kampong voor al onze hockeyende kinderen’) te bewerkstelligen. We hebben in ons bestuur voorproefjes en initiatieven gezien, die veel goeds voorspellen. Wij wensen het vernieuwde team veel succes en danken Lukas van Spengler en Ed Noyons voor hun jarenlange inspanningen voor dit mooie goede doel.

In de loop van april worden jullie uitgenodigd om deel te nemen aan een Ledenraadpleging voor alle hockeyende leden en vrijwilligers. Een enthousiaste groep is aan de slag om de juiste vragen voor te bereiden, zodat wij als bestuur onze vereniging beter aan kunnen laten sluiten bij de bij onze leden levende wensen en ideeën. Mooi om te zien is dat wij door de initiatiefnemers ernstig zijn toegesproken dat er daadwerkelijk opvolging wordt gegeven aan de uitslagen. En dat gaan we doen, allereerst door de uitslagen te delen met commissies & vrijwilligers en al onze leden. Daarna zullen we aan de slag gaan met verdieping van de uitslagen: wat betekenen deze en aan welke knoppen kunnen we draaien om de gewenste aanpassingen te realiseren. Daarbij gaan we uitdagingen niet uit de weg maar blijven we wel altijd realistisch. Willem Elsschot gaf voor iedereen met ambities en idealen wel een nuchtere les mee: ‘Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren.’ We gaan er dus vol voor en dat graag met ieders hulp, want je zult ook worden gevraagd of je eventueel wilt participeren. 

Tot slot komt een droom voor velen uit, nu we binnenkort drie interlands mogen ‘hosten’ op Kampong. Te beginnen volgende week woensdag als het Nederlands Dames-team tegen China speelt op de Klapperboom. Stijf uitverkocht! Met als prettige bijkomstigheid dat we, vanwege technische voorschriften van de FIH, verbeterde verlichting  op de Klapperboom aangeboden hebben gekregen (dank aan de KNHB, die dit hielp mogelijk maken!) en dat de kosten voor Kampong nagenoeg nihil zullen zijn. Op 19 juni (Heren tegen Argentinië) en 20 juni (Dames tegen Argentinië) volgen wedstrijden 2 en 3. Ik ben er heel trots op dat we dit bij Kampong hebben klaargespeeld. Zo heeft de jarenlange strijd voor ons nieuwe clubhuis niet alleen als zeer belangrijke wapenfeiten de Klapperboom en de Rabotribune opgeleverd, maar ook een volwaardige interland-omgeving. Dat is een compliment voor ons allemaal waard. En we gaan ervan genieten! Tip: koop snel je kaarten voor de wedstrijden tegen Argentinië, want we hoorden afgelopen week velen met spijt dat ze tot het laatste moment hadden gewacht voor de wedstrijd tegen China. En ja, die is uitverkocht.

Tot snel op of langs de velden!

Dennis de Breij, voorzitter

N.B. De notulen van de ALV van januari 2019, met daarin onder andere de benoeming van Sandra van Loon als onze nieuwe secretaris, zijn voor leden inzichtelijk via www.kamponghockey.nl – login – club – documenten – ALV – Notulen ALV 30jan19.

 
Powered by LISA