volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Controletraining D top- en breedte jeugd

Nieuwsafbeelding
Na de controletrainingen voor de B en C jeugd (top- en breedte) staan in week 21 en 22 de controletrainingen voor de D top- en breedte jeugd op de agenda. 
Lees hier hoe dat allemaal werkt, inclusief een overzicht van de trainingsdagen. Veel succes!

CONTROLETRAININGEN voor de breedteteams!
Voor de D-jeugd breedte (meisjes en jongens) vinden de controletrainingen plaats op di 21 en do 23 mei. Alle kinderen die volgend seizoen in de D-jeugd (breedte) uitkomen worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.
De controletraining voor de D-keepers vindt plaats op wo 22 mei (18:00-19:00 uur veld 4). Er zijn dan GEEN trainingen voor de E-wisselkeepers en B/C-keepers (top en breedte).

CONTROLETRAININGEN voor de top-teams!
Voor de D-jeugd top (meisjes en jongens) vinden de controletrainingen plaats op ma 27 en wo 29 mei (tijd wordt later vastgesteld). 
Deelnemers aan deze controletraining ontvangen binnenkort een uitnodiging. 

COORDINATOR
Je krijgt van je (nieuwe) coördinator ook een mail met daarin:
- wie je coordinator is;
- in welke controlegroep je zit;
- welk kleur shirt je aan moet;
- wat je rugnummer is;
- de trainingstijden en -veld;
- de vraag of je wel of niet meedoet. (Vanaf de C categorie niet verplicht)

Ben je verhinderd tijdens de controletrainingen? Informeer dan je (nieuwe) coördinator (per mail)

Wat is Top en wat is Breedte?
Topteams bij Kampong zijn D1/D2 C1/C2 B1 en A1
Breedteteams zijn D3 en verder, C3 en verder, B2 en verder en A2 en verder..

TEAMINDELINGEN
Eind juni/ begin juli worden alle teamindelingen voor volgend jaar bekend gemaakt. Dit is na de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen.  Daarover volgt t.z.t. meer informatie. 

P.s. Er worden dit seizoen geen controletrainingen voor de A-jeugd georganiseerd. Van deze groep spelers/ speelsters is in de afgelopen 6-8 seizoenen veel informatie verzameld. De teamindelingen zullen gemaakt worden op basis van deze informatie in combinatie met de terugkoppeling van coaches, trainers en technische staf over het huidige seizoen.
 
Powered by LISA