volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Simpel Super Fan Event !

Nieuwsafbeelding
Onze sponsor Simpel vindt verbinden belangrijk. Of het nou actief is als sporter, betrokken als fan of geïnspireerd door atleten en sporters. Als je maar toegewijd bent. Voor Simpel een goede reden om de trouwe fans van 2 breedte jeugd teams in het zonnetje te zetten tijdens het speciale Simpel Super Fan Event! afgelopen zaterdag!

Door de coördinatoren en jeugd-cie warende MD9 en JD7 geselecteerd. Omdat ze eerder dit jaar fantastische prestaties hebben geleverd, momenteel heel hard hun best doen en het soms best pittig hebben. Reden voor wat feestelijke aandacht op zaterdag 11 mei waarbij tegen de meiden van Schaerweijde en de jongens van Leusden werd gespeeld.

De spelers hadden hun Super-Fans uitgenodigd voor dit Simpel-Super-Fan-Event. Opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buren…
Voorafgaand aan de wedstrijden op veld 4 en 5 was er voor de fans een heerlijke brownie. 
Na de wedstrijd was er een lunch voor spelers, tegenstander, de super-fans én ouders van de tegenstander. Op de vide in het clubhuis was het reuze gezellig. Nr14 heeft gezorgd voor alle lekkernijen.
Voor de Kampong-spelers was er een heuse Simpel-goody-bag met hockeybal, sjaal en telefoonhouder. En een set pylonen voor het hele team.

Simpel en Axel Vogel in het bijzonder: BEDANKT voor deze aandacht voor de breedte-teams!

Simpel is de aanbieder van voordelige sim-only aanbiedingen. Zij staan voor goedkoop bellen, internetten en berichten versturen. 

 
Powered by LISA