volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 2019-2020

Nieuwsafbeelding

Afgelopen weken zijn de controletrainingen afgerond. Dat betekent dat er momenteel hard gewerkt wordt om de voorlopige teamindelingen voor volgend seizoen te maken. Op maandag 17 juni zullen we voorlopige teamindeling bekend maken via de website en de Kampong app. Deze indelingen komen zorgvuldig tot stand op basis van de beoordelingen van onze Technische Staf, onze trainers, coaches en onze scouts door het hele jaar heen. De uitkomst van de controletrainingen is vooral een bevestiging van hetgeen in de loop van het jaar door hen is waargenomen. We denken met de keuzes een goede indeling van de teams te maken waarbij een basis wordt gelegd voor een leuk en succesvol seizoen voor alle spelers, trainers, coaches en betrokken ouders. We hebben er het volste vertrouwen in dat dat zal lukken.

 

Inloggen
Als de indeling op maandag 17 juni bekend is, dan kun je die zien door in te loggen op de website. Je kunt op de website inloggen via de blauwe balk bovenaan de voorpagina. Klik op LOGIN en voer je lidnummer en je wachtwoord in. Onder de knop 'Team' vind je de teamindeling. Dit kan natuurlijk ook via de Kampong app!

 

Trainingen topteams

Vanaf 17 juni in de nieuwe samenstelling gaan trainen en oefenwedstrijden gaan spelen. Het programma voor de teams (voor zover nu al bekend) is hieronder aangehecht zodat je rekening kunt houden met eventuele andere activiteiten. NB: ook de teams waarvoor nu nog geen programma is opgenomen zullen gaan trainen en spelen!

Na vrijdag 12 juli wordt er niet meer getraind. Vanaf vrijdag 16 augustus beginnen weer de eerste trainingen van de topteams.


Programmas juni juli 2019 2020.pdf
 
Powered by LISA