volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Buddy Jutta met MC8

Nieuwsafbeelding
Jutta van Crevel, speelster van Dames 1 was bij de wedstrijd van haar buddyteam MC8 om de meiden eens flink aan te moedigen en handige tips te geven. En natuurlijk werd er na afloop heerlijke limonade gedronken én een fotootje gemaakt met z'n allen.

Het Kampong Buddy traject verbindt de topsporters met de breedtesporters, waardoor we leren van elkaar! Spelers uit topteams geven training of komen coachen bij een wedstrijd met tips en tricks. Het buddyteam kan op hun beurt hun topper eens goed komen aanmoedigen langs de lijn tijdens een wedstrijd!
 
Reacties
Arnaud Naeff
11-6-2019 | Jutta is een mooi voorbeeld van een meisjes dat bij de jongste jeugd begon en nu in Dames I speelt. Neem een voorbeeld aan haar en vraag er maar bij haar naar hoe je dat doet.

Powered by LISA