volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

VIDEO: Arnaud Naeff Fonds, word lid!

Kampong coryfee Naud Naeff staat voor plezier in hockey. Voor iedereen, maar in het bijzonder voor de breedtejeugd. Hoe hij dat doet? Via zijn fonds, het Arnaud Naeff Fonds (ANF). Het fonds zorgt al jaren voor plezier. Word jij ook lid van deze mooie, bijzondere club?

Voorbeelden van dit jaar:
 
-   Speciale slag/flats trainingen voor breedtejeugd, gegeven door toptrainers
-   Een hockeyclinic, dit jaar gegeven door Floris de Ridder (speler H1 Kampong)
-   Aanschaffen van speciale trainingsmaterialen (wiebelballen, balanceerborden)
-   Organiseren van C/D-jeugdfeest 
 
Wie is Naud?
Arnaud was speler van Kampong Heren 1 in de jaren ’50, hij was voorzitter van Kampong en als trainer-coach leidde hij vele grote namen naar de top. Hij is voor al zijn inspanningen terecht bekroond met een lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau. Naud is nog iedere week op de club te vinden. Meer achtergrond over Naud vind je in de documentaire ‘een leven lang Kampong’ op de Kampong website en Youtube.
 
De Club van Naud
We hebben besloten de Club van Naud op te richten. Het is een club van mensen die het ANF een warm hart toedragen en het werk van Naud willen laten voortzetten, plezier voor de jeugd mogelijk blijven maken. Om al onze supergave activiteiten te kunnen blijven organiseren, hebben we 50 mensen nodig die 100,- willen doneren. 
 
Hoe word ik lid van de Club van Naud? 
Door 100,- over te maken op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43 .

Waarom word ik lid van de Club van Naud? 
Omdat ik de breedtejeugd wil steunen met mooie initiatieven naast de reguliere Kampong activiteiten.

Wanneer zie ik de andere Club-leden? 
O
p 31 augustus 2019 tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen (uitnodiging en meer informatie volgt na start donateurschap).

Maak ik ANF blij? 
Je maakt Naud, zijn fonds en natuurlijk de breedtejeugd ongelooflijk gelukkig met jouw donatie!!

Is het programma voor 2019/2020 al rond? 
Op een haar na is het rond, het wordt weer prachtig, en draait weer om plezier in hockey.
 
Help je ons? Dat zou fantastisch zijn. 
 
We verwelkomen je graag op de eerste bijeenkomst van de Club van Naud op zaterdag 31 augustus 2019, wanneer ook de kick-off plaatsvindt. Nadere informatie volgt uiteraard. 
 
Leuk weetje:
Topspelers Jip Janssen (H1) en Jutta van Crevel (D1) zijn ambassadeurs van ANF. Het ANF heeft daarnaast vier influencers. Voor dit seizoen en seizoen 2019/2020 zijn dat de jeugdspelers: Nanna van de Laar, Jolien Versluis, Fin Heens en Nout Spijkers.

Met sportieve groet,

ANF

 
Reacties

Powered by LISA