volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

GEZOCHT: WEDSTRIJDSECRETARIS JEUGD

Nieuwsafbeelding

Wij zoeken een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Of loiever gezegd: een paar mensen die gezamenlijk deze taak op zich willen nemen, omdat de ervaring geleerd heeft dat het best een behoorlijke klus is voor 1 persoon.

Na vele jaren van trouwe dienst heeft Annette van Galen besloten afscheid te nemen als wedstrijdsecretaris van de jeugd. Wij zijn haar enorm dankbaar voor de fantastische manier waarop zij deze enorme klus heeft geklaard. Veel van de activiteiten rondom het wedstrijdsecretariaat zijn nu goed georganiseerd. 


Vandaar dat wij op zoek zijn naar een team van 2 of 3 vrijwilligers dat vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 samen de taken van het wedstrijdsecretariaat wil overnemen. De eerste helft van het seizoen zal de overdracht met Annette plaatsvinden en dan moet dit nieuwe team het na het zaalseizoen zelfstandig gaan doen.

 

Wat zijn de taken van het wedstrijdsecretariaat?

- Het plannen van alle jeugdwedstrijden voor de veldcompetitie

- Het behandelen van alle verzoeken om de wedstrijdplanning aan te passen, bijvoorbeeld op verzoek van de KNHB of de teams zelf.

- Het beschikbaar stellen van de hockeyvelden op zaterdag op momenten dat er geen competitiewedstrijden gespeeld worden, bijvoorbeeld voor evenementen en oefenwedstrijden.

 Het onderhouden van contacten met de KNHB over zaken die gerelateerd zijn aan het wedstrijdsecretariaat.

- Het onderhouden van contacten met de wedstrijdsecretarissen van andere clubs, Kampong coaches/coördinatoren/hockeykantoor en LISA.

- Het delen van informatie over spelgerechtigheid met begeleiders van Kampong teams zodat zij alleen speelgerechtigde spelers/ speelsters opstellen in officiële wedstrijden.

- Het controleren of alle digitale wedstrijdformulieren binnen 48 uur worden afgerond

- Het coördineren van de veldkeuringen op zaterdagen en het afgelasten van wedstrijden als de velden niet bespeelbaar zijn. 

 

Wat voor vrijwilligers zoeken wij?

Allereerst zoeken wij natuurlijk vrijwilligers die het leuk vinden om wat voor Kampong Hockey te doen. Ben je daarnaast secuur, heb je affiniteit met administratieve processen, ben je een puzzelaar, kun je overzicht bewaren en ben je service-gericht? Dan is de rol van wedstrijdsecretaris echt iets voor jou!!! 

 

Ben je geïnteresseerd om (samen met bekenden) deze rol vanaf volgend seizoen op je te nemen dan horen we graag van je. Wij zijn te bereiken via [email protected] en/ of telefoonnummer 0620429025 (Job Vercauteren).

 
Reacties

Powered by LISA