volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Presentatie ledenraadpleging

Nieuwsafbeelding

In de ALV van 3 juli 2019 heeft Martijn Bijwaard, een van de initiatiefnemers van de onlangs afgenomen ledenraadpleging, een korte presentatie gehouden over de uitslagen. De sheets van deze presentatie zie je in de bijlage.

Na de zomer gaat het bestuur in overleg over de uitslag en de adviezen, en doet dat samen met commissies, vrijwilligers, technische staf, medewerkers hockeykantoor en met onze leden. Wij zullen jullie nader informeren, ook hoe we de gehele rapportage ter beschikking gaan stellen.

Voor nu zijn we zeer veel dank verschuldigd aan de ledenraadplegers Anneke Gerrits,  Jasper Baks, Koen van Berge Henegouwen, Martijn Bijwaard en Pim van Dijk.

Heb je vragen over de ledenraadpleging, neem dan contact op met Arthur Willems, via het e-mailadres [email protected]

Presentatie Kampong ledenraadpleging 03jul19.pdf
 
Powered by LISA