volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Ridder Hockey in de Herfstvakantie

Nieuwsafbeelding
Wil jij in de herfstvakantie hockeyen en plezier maken? Tijdens het FUNdamentals kamp van De Ridder Hockey zullen Kampong 1 spelers Boet Phijffer en Pam Imhof langs komen voor een gave clinic en een Meet & Greet. Extreme is the rising star met Kampong 1 en Jong Oranje spelers Bram van Battum en Koen Visser.


In samenwerking met Kampong Hockey biedt De Ridder Hockey weer super toffe kampen voor kids die zin hebben om te hockeyen en coole trucs te leren van topspelers van Kampong en andere topclubs. De herfstvakantie duurt nog wel eventjes, maar je kunt je wél nu al inschrijven voor de leuke kampen van De Ridder Hockey. 

Kies jouw kamp:
-    FUNdamentals voor alle kinderen van 5 t/m 7, 8 – 9 & 10 t/m 12 jaar.
-    EXTREME voor  kinderen van 10 t/m 16 jaar, die gaan voor de extreme uitdaging. 

Jaarkalender Extreme:
23 & 24 OKTOBER
02 & 03 JANUARI ( 2020)

Jaarkalender Fundamentals:
21 & 22 OKTOBER
23 & 24 DECEMBER

Kampong Strippenkaart
Met de Kampong Strippenkaart kun je met flinke korting deelnemen!
Voor trouwe deelnemers van Kampong Hockey hebben we een mooie kans, want met de 10 strippenkaart voor Kampong Fundamentals en Kampong Extreme kun je extra voordelig deelnemen. Je strippen zijn ook gewoon in 2020 geldig! Als vaste bezoeker van De Ridder Hockey op Kampong hebben we dus een goede deal voor je.

Wil je meer weten over de kampen, de agenda of de strippenkaart? 
Of wil je gewoon direct een kamp reserveren?
 
Reacties

Powered by LISA