volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Eerste Kampong Buddydag 9 nov

Nieuwsafbeelding
Ook dit seizoen willen we middels het Kampong Buddy project een verbinding maken tussen Dames en Heren 1 en de breedtesportteams. We kiezen dit seizoen voor een nieuwe opzet waarbij we een paar zaterdagen in het seizoen bestempelen als echte "Buddydagen". Op de Buddydagen gaan we zoveel mogelijk jeugdteams (A t/m D leeftijd) die dan thuis spelen koppelen aan een buddy van Dames of Heren 1.

Als jouw team zich heeft opgegeven om mee te doen, zal er op één van de Buddydagen dit seizoen een Heren 1 of Dames 1 speler bij jouw team langskomen. De buddy is dan aanwezig bij de voorbespreking en bij de wedstrijd en kan bijvoorbeeld helpen met coachen, een paar goede tips geven, coole trucjes leren en natuurlijk met jullie een mooie groepsfoto maken!
 
De eerste Buddydag vindt plaats op zaterdag 9 november, de volgende Buddydag zal in april worden gepland en daarbij kijken we naar het wedstrijdschema om uiteindelijk zoveel mogelijk teams op één dag te voorzien van een buddy. Mochten er dan nog teams zijn die nog geen buddy begeleiding hebben gehad plannen we nog een extra moment in voor deze teams. 
 
Wij hebben er zin in, jullie ook?
 
Reacties
Pieter Jan Haasnoot
9-11-2019 | Dank je Tessa Schoenaker. JB5 zzorgden

Powered by LISA