volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Wedstrijdschema in november

Nieuwsafbeelding
Het wedstrijdschema op het veld is voor de resterende wedstrijden in november inmiddels bekend. Vanaf 11 november is veld 4 niet meer beschikbaar, vanwege de Kamponghal XXL, dus is het wedstrijdsecretariaat druk geweest met het plannen en schuiven van wedstrijden.
Met wat passen en meten is het gelukt om alle wedstrijden te plaatsen, maar op sommige velden zijn de tijden tussen de wedstrijden krapper geworden dan je gewend was.

Het verzoek is dan ook aan iedereen om echt op tijd te beginnen met je wedstrijden, de tijd tussen de kwarten heel strak te hanteren en ook weer op tijd te eindigen.

Als jouw wedstrijd uitloopt, dan heeft dat gevolgen voor alle wedstrijden die na de jouwe plaatsvinden. De laatste wedstrijden beginnen pas rond 18:00 uur, dus voor hen, maar ook de scheidsrechters is het fijn om ook op tijd te kunnen starten en niet te laat naar huis te gaan.
 
Reacties

Powered by LISA