volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Gratis zeemgripje door Balk en Kellerman

Nieuwsafbeelding
Zoals eerder aangekondigd, komt zorgverzekeraar (en sponsor) ONVZ naar Kampong! Op zaterdag 9 en zondag 10 november maken we er een sportieve dag van en kun je mooie prijzen winnen. 

Hoe ziet het programma eruit?
Eerder kondigden we aan dat Jorrit Croon zou komen, maar helaas kampt hij op dit moment met een vervelende schouderblessure. Gelukkig hebben we een andere topspeler bereid gevonden. Dus op zaterdag 9 november tussen 10 en 13 uur zijn Lars Balk en Bjorn Kellerman op Kampong om jouw stick te voorzien van een gratis (nieuw) zeemgripje. Vervolgens kun jij (of met je hele team) op de foto met deze hockeyhelden! Als je deze foto daarna deelt via Instagram en @onvzhockey tagt, dan kun je zelfs een clinic met deze twee internationals winnen. Lars en Bjorn staan bij de ingang van het clubhuis, niet te missen dus. 

Op zondag 10 november tijdens de rust van Heren 1 organiseert ONVZ een spannende shoot-out contest. Maak kans om een van de vijf shoot-outs te nemen door je in te schrijven via onderstaande link. Word je uitgekozen, dan mag je zondag een shoot-out nemen. Scoor je ook nog? Dan win je een spiksplinternieuwe stick van Reece. 


 
Reacties

Powered by LISA