volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong Veilingdiner 2019

Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 29 november vindt het Kampong Veilingdiner plaats. Een sprankelende avond waar tophockeyliefhebbers, gulle gevers, Vrienden van Dames 1 & Heren 1 en alle andere supporters met een blauw hart bij móéten zijn. Dus reserveer nu en weet je verzekerd van een plek aan een van de tafels!

Het Kampong Veilingdiner is een spraakmakend evenement waar gezelligheid, muziek en (ont)spanning hand in hand gaan met gastronomische verwennerijen… In een amicale sfeer word je voor even deelgenoot van de wereld van Dames 1 & Heren 1. Daarbij wordt niet nagelaten om op ludieke en vaak exclusieve manier hun blauwwitte spaarvarken te spekken ten behoeve van de winterstage.
 
Wil jij erbij zijn op 29 november in het clubhuis van SV Kampong dat voor de gelegenheid is aangekleed in het thema Casino? Reserveer dan nu een of meerdere stoelen via [email protected] en laat je blauwe hart spreken! 
 
Locatie:Clubhuis Kampong
Tijd: 18.30 – 01.00 uur 
Dresscode: Cocktail 
Kosten: €99,-

Kun jij er de 29e niet bij zijn maar ben je wel geïnteresseerd in het meebieden op de veilingitems?
Dan horen we dat graag via [email protected].

 
Reacties

Powered by LISA