volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

DJ1, DJ2 en HJ3 Herfstkampioenen

Nieuwsafbeelding

Met nog een enkele inhaalwedstrijd te gaan kunnen we vaststellen dat de Jong senioren bij Kampong maar liefst 3 herfstkampioenen kennen. De Jong Senioren Competitie van de KNHB kenmerkt zich door een gebroken competitiejaar. Dat wil zeggen dat de competitie na de winterstop opnieuw wordt ingedeeld aan de hand van de promotie- degradatieregeling. En dus zijn er ook Herfstkampioenen!


Bij de heren is Heren Jong 3 (HJ3) overtuigend kampioen geworden met een doelsaldo van 48; zij zullen naar de tweede klasse promoveren.


Bij de dames zijn er twee kampioenen namelijk in de eerste klasse Dames Jong 2 (DJ2) die daarmee weer terugkeren in de Overgangsklasse. Zij sluiten zich daarbij aan bij Dames Jong 1 (DJ1) die, na afgelopen seizoen Nederlands Kampioen te zijn geworden, zich gemakkelijk konden handhaven in die klasse en daar kampioen zijn geworden. Omdat in de Jong senioren competitie de Overgangsklasse de hoogste is zullen zij niet promoveren. 


Dames en Heren Kampioenen: Gefeliciteerd!

Geniet van jullie prestatie en succes na de winterstop!


(foto: (deel van) Kampong Dames Jong 2 na hun overwinning op Hurley DJ15-2)

 
Reacties

Powered by LISA