volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Houdt de squashbanen vrij

Nieuwsafbeelding
Onderin ons clubhuis zit de vereniging Kampong Squash. Ze hebben daar een paar mooie banen, waar je je heerlijk op kunt uitleven. Nu is het wel de bedoeling om dat te doen met een squashracket. Soms komt het voor dat er kinderen op de squashbanen spelen, over het glas klimmen, of sporters lastig vallen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
De banen zijn te huur voor de sport en niet geschikt als kinderspeelterrein. We willen daarom iedereen verzoeken om het baanreglement van Kampong Squash te respecteren, zodat iedereen op Kampong de sport kan beoefenen die hij of zij wil en dan kan er ook lekker gesquasht worden.

Meer info over Squashen op Kampong vind je hier!
 
Reacties

Powered by LISA