volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Selectie nieuwe horecapartner Kampong

Nieuwsafbeelding
Aangezien het nog niet zeker is of onze huidige horecapartner Nummer Veertien na afloop van hun lopende contract na 30 juni 2020 nog steeds de horeca op Kampong zal blijven verzorgen, staan we open voor ideeën voor een nieuwe horecapartij om de bar te bestieren. Nummer Veertien is uiteraard ook uitgenodigd om in te schrijven.

Met het nieuwe clubhuis is Kampong een unieke locatie die, in tegenstelling tot clubhuizen op veel andere verenigingen, vrijwel het gehele jaar open is. Iedere dag is er veel te doen; naast de reguliere wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingen wordt er getraind door nationale teams en selecties, worden er sportdagen gehouden en sportkampen in de vakantie periode. Ook de huurders in het pand als Medicort, Partou kinderopvang en Ubuntu Sport trekken veel bezoekers. Daarnaast streeft de gemeente Utrecht naar versterking van het sport- en recreatiegebied Maarschalkerweerd, een ontwikkeling waar Kampong graag bij aanhaakt.

Kampong zoekt wederom een actieve horecapartner die het verenigingsleven begrijpt en met gastheerschap, gezonde voeding, een gezellig drankje en ondernemerschap een sportieve bijdrage levert aan de sfeer en financiën van de vereniging en die een enthousiaste rol vervult bij het organiseren van kleine en grote evenementen.

Ben jij die partner of ken je een partner die interessant is, vraag dan het aanbestedingsdocument op of tip de penningmeester van de Federatie Engel Koolhaas of de federatiemanager Ger Offringa. Met de aanbesteding verwachten we een horecapartij te vinden die het fraaie nieuwe clubhuis met plezier en elan blijft versterken, zodat de leden zich hier helemaal thuis blijven voelen.

 
Reacties
Nantko Vos
5-12-2019 | Hopelijk kan bier weer worden omgewisselt voor fris
Doesje Fransen
2-12-2019 | Hopelijk blijven de heerlijke broodjes behouden.

Powered by LISA