volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers voor de jeugd gezocht!

Nieuwsafbeelding
Wij zijn dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers voor verschillende rollen binnen de jeugd van Kampong Hockey. Het vervullen van deze rollen is cruciaal om alle jeugdteams met veel plezier te laten sporten. Het gaat om:

Het wedstrijdsecretariaat:
Allereerst zoeken wij natuurlijk een vrijwilliger die het leuk vindt om wat voor Kampong Hockey te doen. Ben je daarnaast secuur, heb je affiniteit met administratieve processen, ben je een puzzelaar, kun je overzicht bewaren en ben je service-gericht? Dan is de rol van wedstrijdsecretaris echt iets voor jou!!! 

De coördinatie van de wedstrijdtafel:
De wedstrijdtafel is elke zaterdag het middelpunt van het clubhuis en wordt bemand door ouders van de jeugdleden. Om de wedstrijdtafel goed te organiseren, zoeken we een of twee enthousiaste coördinatoren om ons team te versterken. De coördinatie van de wedstrijdtafel is leuk werk en je leert veel mensen binnen Kampong kennen.

Arbitrage planning en scheidsrechteraanwijzingen


Organisatie scheidsrechterbegeleiding


Ook zijn we op zoek naar ouders die in de komende seizoenen een rol als jeugdteamcoordinator willen vervullen. In deze rol ben je de schakel tussen jeugdleden en hun ouders, en Kampong.


Alle functies worden in duo's of met meerdere mensen uitgevoerd. Er is dus altijd ondersteuning en back-up. Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger een van bovenstaande functies in te vullen dan horen we graag je reactie via [email protected] of bel Job Vercauteren op 0620429025. In de bijlage tref je verdere informatie aan.


Natuurlijk horen we het ook graag als je geïnteresseerd bent om een andere vrijwilligerstaak binnen Kampong Hockey uit te voeren.Vrijwilligers gezocht voor Kampong jeugd.docx
 
Powered by LISA