volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

On Hold: EHL 9-13 april in Amsterdam

Nieuwsafbeelding
In verband met het Coronavirus is de EHL in Amsterdam (9 t/m 13 april) tijdelijk uitgesteld. Dat geldt zowel voor de 'volwassen' EHL, als voor die voor de Jeugd. Helaas kan de organisatie op dit  moment nog niet zeggen op welke termijn het toernooi wel plaats zal vinden, dus is besloten om iedereen die een ticket had, zijn of haar geld terug te geven. Uiteraard betreurt de organisatie dit enorm, maar ze moeten kiezen voor de veiligste optie op dit moment. 
Tickethouders krijgen binnen een aantal dagen persoonlijk bericht vanuit de EHL

Lees hier op de website van de EHL wat dit precies inhoudt, als je al tickets had gekocht

Oud bericht:

De FINAL8 van de EHL is alweer over 6 weken. Dit jaar zullen de wedstrijden plaatsvinden bij AH&BC in Amsterdam tijdens het Paasweekend: 9 t/m 13 april.
De heren van Kampong bijten het spits af en spelen op 9 april tegen Royal Léopold Club uit Brussel om 14:45 uur. 

Tickets
Laat je blauwe hart spreken, trek je blauwe shirt en pet uit de kast en kom ze aanmoedigen, die mannen! Koop nu je tickets hier

Wil je er gratis bij zijn?
Daar moet je wel wat voor doen!
Als vrijwilliger heb je gratis toegang en wordt er natuurlijk goed voor je gezorgd tijdens je werkzaamheden. Als je meer dan 5 dagdelen vrijwilliger bent, mag je de outfit van Osaka houden. Een beter 'team uitje' is er niet toch?
Aanmelden als vrijwilliger kan hier.

Programma:


 
Reacties

Powered by LISA