volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Meike en Mathijs Lid van Verdienste!

Nieuwsafbeelding
Gisterenavond werden Mathijs en Meike in het zonnetje gezet, of liever: in het kaarslicht! Mathijs van Houweninge en Meike Goossens werden beide Lid van Verdienste tijdens een speciale afscheidsavond van Team Zaal en dat gebeurde met een uniek diner IN de Kamponghallen, fantastisch verzorgd door Nummer 14.

Meike en Mathijs stelden zich met Team Zaal 6 jaar geleden ten doel om alle jeugd van Kampong de zaal in te krijgen en dat is natuurlijk helemaal gelukt. We hebben niet alleen ieder jaar weer een recordaantal jeugdteams en senioren dat zaalcompetitie speelt, maar we zijn ook de trotse bezitter van de mooie Kamponghal XXL met 4 volwaardige wedstrijdvelden. Meike en Mathijs hebben zich jarenlang ingezet om dit allemaal voor elkaar te krijgen.

Meike is daarnaast grondlegger van het Taartentoernooi en heeft jarenlang in de jeugdcommissie gezeten. Mathijs heeft uitvoering gegeven aan de aanleg van de nieuwe velden 5 en 6 waar we momenteel zo van genieten. 

Al met al 2 top-Kampongers die we erg dankbaar zijn voor hun jarenlange inzet.
Fijn dat we ze met dit speciale diner konden eren. 
Én met de bijbehorende speldjes uiteraard!

 
Reacties
Michael Lohle
19-2-2020 | Terecht, gefeliciteerd!
Ed Noyons
18-2-2020 | Er is nogal wat neergezet! Gefeliciteerd.
Arnaud Naeff
18-2-2020 | Zij hebben zaalhockey bij Kampong wel een geweldige boost gegeven. Prima werk ! Het blijk van waardering is bij de juiste mensen terecht gekomen. Proficiat !
Willem Cornelis
17-2-2020 | beide van harte geluk gewenst.Met jullie bijdrage is Kampong nog mooier geworden.Leuk om het afscheid op deze manier te vieren.Meer dan verdiend en bedankt
Arnoud Wolff
17-2-2020 | Dat zijn hele grote verdiensten. Meike en Mathijs gefeliciteerd!
Pim van Hattum
17-2-2020 | gefeliciteerd
Anneke Gerrits
17-2-2020 | Dubbel en dwars verdiend. Fantastisch wat jullie voor werk hebben verzet! Gefeliciteerd

Powered by LISA