volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Nieuwe sponsor, nieuwe gezichten D1

Nieuwsafbeelding
Dames 1 heeft zich op de velden van Kampong laten zien met de nieuwe hoofdsponsor op de borst: Zuiver Vastgoed is vanaf nu de trotse sponsor van onze dames. En wij zijn er trots op dat deze grote sponsor zich heeft verbonden aan Kampong en met name het damesteam, dat dit seizoen in de startblokken met nieuwe gezichten en een flinke dosis girlpower!

Over sponsor Zuiver Vastgoed
"Als ontwikkelende belegger op de woningmarkt houden wij van helderheid, duurzaamheid en resultaat. Ruim 5 jaar ontwikkelt Zuiver Vastgoed Groep landelijk nieuwbouw- en transformatieprojecten voor de eigen beleggingsportefeuille én voor de (woning)markt.

Wij verwezenlijken onze ambities door samen te werken met de beste marktpartijen op ieder gebied en door de lijnen kort te houden. Zo ontwikkelen wij duurzame projecten voor de lange termijn."

"De drive van topsporters spreekt ons heel erg aan, elke dag doen wat je het liefste doet en het maximale resultaat met elkaar proberen neer te zetten.”

Nieuwe gezichten Fieke en Julia
En ook waren er nieuwe gezichten te bewonderen in het team, zoals Fieke Hoff (links op de foto) en Julia van den Heuvel (rechts). Fieke maakte de overstap naar Kampong vanuit Groningen waar zij 8 jaar lang speelde, maar komt naar Utrecht om haar studie af te maken; gelukkig voor ons! Julia, aanvallende middenvelder komt over van Den Bosch, waar ze sinds twee jaar in de hoofdmacht speelt. Daarvoor doorliep ze de jeugdopleiding van de Brabantse recordkampioen.We wensen de dames veel succes en plezier dit veel seizoen!

 
Reacties
Arnaud Naeff
13-8-2020 | Veel spelpleizier en succes ! Het eerste zal wel lukken, jullie stralen al.

Powered by LISA