volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Corona: Clubhuis dicht en geen publiek

Nieuwsafbeelding
Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september en de daarin aangekondigde maatregelen, is Kampong helaas vanaf dinsdag 18.00 uur alleen toegankelijk voor sporters en is het clubhuis gesloten. Dat betekent dat wij zowel ouders als toeschouwers voorlopig niet mogen toelaten op het terrein.
Deze maatregelen gelden vooralsnog voor 3 weken.

Hoewel we erg blij zijn dat we wel mogen blijven hockeyen (en dat zullen we met veel plezier blijven doen), moeten we iedereen toch verzoeken onderstaande maatregelen goed op te volgen, zodat we hopelijk samen het virus tegen kunnen blijven gaan. CLUBHUIS

•  Het clubhuis is gesloten, net als het terras en de bar van Nummer Veertien.

•  Kleedkamers zijn dicht net als de ruimtes voor teambesprekingen.

•  Spelers kunnen wel gebruik maken van toiletten. EHBO spullen en AED zijn toegankelijk. 


TRAINING EN WEDSTRIJD

•  Toeschouwers zijn helaas niet welkom bij trainingen en wedstrijden. Dat geldt zowel doordeweeks als in het weekend.

• 
 Rij-ouders van uitspelende teams worden beschouwd als teambegeleiding en mogen in die hoedanigheid bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dat geldt niet voor eventuele rij-ouders van thuisspelende teams. Wij verzoeken bezoekende teams om het aantal rij-ouders zoveel mogelijk te beperken. Langs de velden zijn stippen aangebracht waar je als toeschouwer mag staan. De stippen zorgen voor 1,5 meter afstand.

•  Tijdens trainingsdagen kunnen rijouders helaas niet op het complex verblijven.

•  Als je klaar bent met trainen en spelen, verzoeken we je direct naar huis te gaan.

•  Wij doen weer een dringend beroep op de ouders van onze jeugd om de juiste routing te gebruiken. 

•  Speelt jouw kind op veld 1/2/3/4/5 zet hem / haar dan af bij Kiss and Ride P1.

•  Speelt jouw kind op veld 6/7/8/9 zet hem / haar dan af bij Kiss and Ride P2 of als je samen op de fiets bent, bij de hekken van de Mytylweg.

De kinderen lopen dan zelf naar het veld toe. 

•  Op trainings- en wedstrijddagen is er weer toezicht bij de toegangspoorten tot het sportcomplex 

•  Parkeer fietsen in de rekken en niet los op het terrein. 

 

REGISTRATIE 

•  Bij de wedstrijden verzoeken we de coach, rij-ouders, scheidsrechters en scheidsrechterbegeleiders en de spelers zich te registreren via QR-code of www.kamponghockey/registratie. Dit kan al thuis worden gedaan. Doe dit ook bij jouw uitwedstrijd via de QR-code van de tegenpartij.


We hopen natuurijk dat iedereen zich goed aan alle maatregelen houdt. Daarnaast geldt onverminderd: Was je handen regelmatig, schud geen handen, houd afstand en blijf thuis als je klachten hebt (ook kinderen onder de 13 jaar). Werk ook mee aan alle aanwijzingen van corona vrijwilligers, want die worden weer ingezet. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Heb je vragen, of wil je helpen als corona vrijwilliger op maandag t/m vrijdag tussen 15:00 uur en 19:30 uur?
 
Reacties

Powered by LISA