volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Zaalhockey op Kampong

Nieuwsafbeelding
Als gevolg van de coronamaatregelen is het lang onduidelijk geweest of we dit seizoen in de zaal kunnen hockeyen. Maar er is goed nieuws: het bondsbestuur van de KNHB heeft op dinsdag 6 oktober besloten dat er in het seizoen 2020-2021 zaalhockey gespeeld kan worden door zowel jeugd als senioren, zij het met een aantal aanpassingen en aanvullende bepalingen. De achtergronden en details van het besluit lees je in het bericht op de site van de KNHB

Voor Kampong betekent dit besluit dat we doorgaan met alle voorbereidingen voor het zaalseizoen in onze eigen Kamponghal XXL. Uiteraard wordt daarbij zorgvuldig gekeken naar alle voorzieningen en maatregelen die nodig zijn om ook in de zaal veilig te kunnen hockeyen. 

Vanzelfsprekend gelden allereerst alle eventuele maatregelen en richtlijnen van de overheid. Er zijn dit jaar net als bij het veld geen toeschouwers mogelijk bij de wedstrijden en trainingen. Alleen spelers, rijouders van jeugdteams en benodigde vrijwilligers zoals zaalleiding kunnen aanwezig zijn in de zalen. 

Teams spelen op dezelfde dag twee wedstrijden achter elkaar op dezelfde locatie.  Hierdoor worden het aantal wisselmomenten en reisbewegingen beperkt. Teams hebben net als andere jaren 6 speelweekenden.

Wij zijn ontzettend blij dat we kunnen blijven sporten met elkaar deze winter. Het is een spannende tijd voor iedereen dat realiseren we ons ook. Mocht er onverhoopt verandering optreden door nieuw aangekondigde maatregelen dan houden we jullie op de hoogte. Dat geldt ook, mocht het aan de orde komen, voor een eventuele compensatieregeling als onverhoopt zaalhockey door deze nieuw aangekondigde maatregelen niet mogelijk is. 

De KNHB heeft besloten om naast de zaalcompetitie ook een Midwintercompetitie aan te bieden voor jeugd en senioren. We gaan ons voor jeugd niet inschrijven voor de Midwintercompetitie. Voor onze senioren zijn er nog wat haken en ogen. We komen hier later op terug. 

Update 13 oktober: Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is er tijdelijk geen training mogelijk voor senioren tot in ieder geval 11 november 2020. We hopen van harte dat de maatregelen na die datum kunnen worden afgeschaald waardoor sport voor senioren were mogelijk is...
 
Powered by LISA