volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Nieuwe oude maatregelen: senioren

Nieuwsafbeelding
De persconferentie van dinsdag 17 november gaf gelukkig weer wat ruimte voor onze senioren om de velden weer op te gaan. Hoewel er maar 4 personen tegelijk mogen trainen, is dit al weer meer dan we de afgelopen 2 weken hadden. We moeten het helaas nemen zoals het komt.

Dit betekent dat de senioren weer mogen gaan trainen en we terug gaan naar de situatie, zoals deze was tussen 13 oktober en 4 november. De seniorencommissie maakt weer een indeling voor de training en zal deze in de KampongApp zetten, zodat je kunt zien wanneer jouw team is ingedeeld.


Verder gelden er weer de volgende spelregels:

°  Iedereen moet 1,5m afstand houden tot elkaar (ook rond de dugout aan het begin en aan het einde van de training).
°  Op elk kwart van het veld traint een groepje van maximaal 4 spelers. Dus per half veld traint er 1 groepje tussen de achterlijn en de 23 meter, en 1 groepje tussen de middellijn en 23 meter (zie bijlage)
°  Alle groepjes zijn van elkaar te onderscheiden aan de hand van kleur shirt/hesjes
°  Er wordt niet gewisseld met spelers tussen groepjes. 
°  Na de training blijf je niet hangen als team, maar vertrek je meteen naar huis. 
°  Let er ook op dat je niet met 16 man tegelijk het veld verlaat, ga in kleine groepjes met 1.5 meter afstand het veld af. 
°  En ga dus ook niet in een grote groep naar huis fietsen. 


2 Toezichthouders per team
Ieder team levert 2 toezichthouders voor of na de eigen training om ervoor te zorgen dat andere teams zich óók aan bovenstaande spelregels houden.
Het schema hiervoor zullen we zo snel mogelijk bekend maken via de website!
 
Reacties

Powered by LISA
kamponghockey.nl