volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

VACATURE: Kledingcommissie zoekt 3x jou!

Nieuwsafbeelding
De kledingcommissie ondergaat een facelift, dus is er ruimte voor nieuwe leden! Heb jij iets met kleding en vind jij het leuk om je hiermee bezig te houden bij Kampong? We zoeken hulp bij de coördinatie van de wedstrijdshirts voor al onze leden, maar ook zoeken we een voorzitter!
We hebben een paar belangrijke, maar erg leuke functies!  Vacature 1: Voorzitter 
Als voorzitter ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tussen de kledingcommissie, het hockeykantoor en het bestuur en leid je ook de vergaderingen.  

Je weet wat er speelt binnen de commissie, je overziet de taken en springt bij waar nodig met een helpende hand. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke uit het bestuur.
De tijdsinvestering: Piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie tijdens de inname en uitgifte van kleding. In die periodes kost het gemiddeld een paar uur per week, door het jaar heen gemiddeld 3 uur per maand voor - met name - overleg.Vacature 2: Commissielid: Topjeugd
Jij bent verantwoordelijk voor het uitreiken (aan het begin van het seizoen) en het innemen (aan het einde van het seizoen) van de gesponsorde kleding.  Deze kledingitems heeft het team gedurende één seizoen in bruikleen. Aan het einde van het seizoen wordt alle kleding weer ingenomen.

In deze functie houd je contact met begeleiding/spelers van de topjeugdteams.  

Mochten er gedurende het seizoen kledingstukken zoek raken, beschadigen of echt te klein worden dan kijkt de kledingcommissie eerst of de juiste maat in combinatie met het juiste nummer nog in voorraad is bij de reservekleding. Mocht dat niet het geval zijn dan moet er een nieuw item worden besteld. Daarna moet de kleding worden bedrukt met de juiste sponsor en rugnummer.  

De tijdsinvestering: Piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie tijdens de inname en uitgifte van kleding. In die periodes kost het gemiddeld een paar uur per week, door het jaar heen gemiddeld 2 uur per maand voor - met name - overleg.
Vacature 3: Commissielid Nieuwe tenues en kleding algemeen 
Iedere drie jaar (nu aankomende zomer) wordt het Kampong tenue vervangen. Aan het begin van het seizoen na afloop van een driejaarsperiode moeten de oude bruikleenshirts omgeruild worden door de nieuwe bruikleenshirts. Jij bent verantwoordelijk voor deze ruil en samen met Jos (van de kledingadministratie) voor het bijwerken van de administratie hiervan.  
Ook houd je de kledingmailbox in de gaten en zorg je ervoor dat de andere Kledingcomissieleden de mails beantwoorden die hun functie aangaan.  

De tijdsinvestering: Het bijhouden van de mailbox is een wekelijkse bezigheid en zal ongeveer 1 uur per week in beslag nemen. De piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie. En met name aan het begin en einde van de driejaarlijkse cyclus van het bruikleenshirt ( Start seizoen 2021/2022, 2024/2025, etc...)


Drie heel verschillende functies dus. Maar misschien echt iets voor jou?
Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar [email protected]


Bekijk meer vacatures voor vrijwilligersfuncties op onze speciale Vrijwilligerspagina
 
Reacties

Powered by LISA