volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

LED-verlichting op veld 6

Nieuwsafbeelding
Bij Kampong Hockey is eind januari (na voetbal en tennis) gestart met het aanbrengen van LED verlichting op de velden 9 t/m 2 (veld 1 heeft al LED). Deze week is veld 2 gedaan aan de beurt en vanaf donderdag zijn ze begonnen aan VELD 6. Dat houdt dan ook in dat dit veld ongeveer een week lang niet bespeelbaar zal zijn. Veld 9, 8 en 7 zijn inmiddels klaar, maar worden nog gefinetuned!

Wat betekent dit voor jouw training?
Iedere week zal er op 1 veld worden gewerkt en is het niet mogelijk om daar te hockeyen. Het trainingsschema wordt hier steeds op aangepast.
Kijk dus altijd goed in de KampongApp op welk veld je traint de komende periode!!
In dit nieuwsbericht kun je hierboven ook altijd lezen welk veld er op dit moment aan de beurt is.


Met nieuwe LED veldverlichting zetten we een belangrijke volgende stap in de verduurzaming van SV Kampong. Onze nieuwe partner Twelve Lighting voorziet heel Kampong van LED verlichting. 
LED heeft als voordeel een betere lichtopbrengst zodat er veiliger gesport kan worden op de velden. Daarnaast blijft de lichtopbrengst van de lampen constant, gaan ze nauwelijks kapot en zorgen ze voor minder overlast op de omgeving. Ook verbruiken ze tot 65% minder energie, zeker als ze zijn aangesloten op de wedstrijd-/training- en baanreserveringsschema’s en ze zijn gemakkelijk met een app te bedienen.

De voetbalvelden en tennisbanen zijn inmiddels al door Twelve van deze innovatieve verlichting voorzien, de hockeyvelden en Jeu de Boules banen volgen vanaf maandag 25 januari.
Voor het komend seizoen ligt heel Kampong er dan weer optimaal bij!

Meer over Twelve Lighting lees je op hun website.


 
Reacties
Arnaud Naeff
18-1-2021 | Sorry ! Vier verenigingen !
Arnaud Naeff
18-1-2021 | Een goed voorbeeld van een Federatie met 3 verenigingen die aan 1 project meewerken. En er financieel baat bij hebben.

Powered by LISA
kamponghockey.nl