volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Technische Staf topjeugd 2021-2022

Nieuwsafbeelding

We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om de topjeugdstaf voor het komende seizoen te formeren. Voor alle teams kunnen we alvast melden wie coach (c) wordt, voor een aantal teams zijn we nog bezig om een assistent (a) aan te stellen. Uiteraard gaan we daar de komende periode mee verder, en hopen we de begeleidingsteams snel compleet te hebben.

Helaas komt er een (misschien voorlopig) eind aan de samenwerking met enkele leden van onze huidige staf.
Dianne Bos, de afgelopen 2 seizoenen coach van MA1, geeft voorrang aan haar maatschappelijke carrière. We nemen ook afscheid van Michiel Veldhuijzen als coach. Volgens onze administratie heeft hij de afgelopen 6 seizoenen deel uitgemaakt van onze staf als coach van MC1, MB1 en JB1. Ook Jeroen Will, afgelopen seizoen coach van JD1 en daarvoor 2 seizoenen van JD2, zet zijn coachingcarrière even op een lager pitje om door te studeren.
Pepijn Borst (JC1), Sebastiaan Bouwmans (JC2), Mats Schooleman (JD1), Sabine Elken (MC2), Sijtje Burgering (MD1) en Carlijn Tukkers (MD1) stoppen als assistent. Allemaal veel dank voor jullie bijdrage aan en inzet voor onze topjeugdopleiding!

We krijgen ook een paar nieuwe gezichten in onze staf. Wouter van Voorst wordt coach van MA1. Stijn Verdonschot wordt de nieuwe coach van JD1. Oude bekende Kaj van den Ent keert terug in de staf als coach van JB1. Welkom allemaal, heel fijn dat jullie onze Technische Staf komen versterken!

Met een aantal leden van onze huidige staf zijn we nog aan het bekijken welke rol ze komend seizoen zouden kunnen of willen invullen. En dan zijn er gelukkig een heleboel coaches en assistenten die ‘gewoon’ doorgaan en ook volgend seizoen deel uitmaken van onze staf, heel fijn dat jullie er weer bij zijn!

Verder hebben we gekeken hoe we de wensen en belangen van spelers, club en coaches zo goed mogelijk konden invullen. Dit heeft geleid tot de volgende bezetting voor het seizoen 2021-2022:

MA1 Wouter van Voorst (c)
MB1 Luuk van Duren (c), Simon Cok (a)
MC1 Claudia Veenendaal (c), Gabrielle Mosch (a)
MC2 Gaby van der Kooij (c)
MD1 Jelle van Toledo (c)
MD2 Julia de Baar (c/a), Mimi Muskens (c/a)

JA1 Jan Eshuis (c), Wouter Wijnands (a)
JB1 Kaj van den Ent (c)
JC1 Marijn Korthals Altes (c)
JC2 Hein Akkerman (c), Oualid el Harraoui (a)
JD1 Stijn Verdonschot (c)
JD2 Sem van Straten (c)

Mark Jebbink (Jeugdcommissie, Topjeugd)
Alex Verga (Manager Opleiding en Ontwikkeling Tophockey)

 
Powered by LISA