volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong start met inname kleine plastic flessen

Nieuwsafbeelding
Per 1 juli a.s. wordt het statiegeldsysteem in Nederland uitgebreid en komt er ook statiegeld op kleine plastic flessen van frisdranken en waters, waarop het statiegeldlogo staat. Kampong heeft zich als een van de eerste verenigingen in Nederland aangemeld als innamepunt voor deze flessen. De opbrengst van de ingenomen flessen wordt niet uitgekeerd aan de inleveraar, maar wordt besteed aan diverse projecten op Kampong die ten goede komen aan de sport. Bovendien wordt de afvalstroom door het inleveren van de flessen verminderd, een doel dat Kampong van harte ondersteunt.

Je herkent de kleine plastic flessen met statiegeld aan het statiegeldlogo op het etiket.
Bij het inleveren is het belangrijk dat het statiegeldlogo aanwezig is, de barcode goed te scannen, de fles onbeschadigd en in zijn originele vorm is. Bovendien is het fijn als de dop erop zit, omdat ook de dop kan worden hergebruikt. Ook in de campagne voor het statiegeld op kleine flessen neemt Kampong het voortouw, fotomodel Simon de La Parra van Nummer Veertien figureert in de campagne voor sportverenigingen, waar vanmorgen de fotoshoot voor plaats vond. Meer over het inleveren van plastic flessen vind je hier .
 
Reacties

Powered by LISA